2P-oro-love

Care este CEL MAI RAPID INTERNET* prin fibră optică, cu viteze de 1 Gbps?

Stiai ca există Netograf.ro, o aplicație online, un instrument independent, obiectiv și gratuit pentru a verifica și monitoriza permanent calitatea serviciului de internet pe care îl utilizezi?

Eu am pus in comparator pe cei mai cunoscuti provideri de internet din Romania, i-am testat cu Netograf si uite cine este numarul #1 acum:

Nr. 1 – ORANGE

Nr. 2 – RDS

Nr. 3 – UPC

Nr. 4 – TELEKOM

In concluzie Orange prin "Orange Love" are cea mai buna ofertă atat din punct de vedere al calitatii serviciului de internet, cu cea mai mare viteza, atat pe fix cât si wi-fi* + plus că Orange are niste super pachete acum, atat pentru abonatii Orange cât si pentru clientii noi. Citeste mai multe pe websiteul Orange să Vezi oferta Orange Love.

* Prin intermediul Netograf.ro, puteți monitoriza în orice moment calitatea serviciului de acces la internet. Aplicația testează calitatea serviciului/legăturii între echipamentul terminal pe care îl aveți (calculator, laptop, tabletă, telefon mobil etc) și un server de test, afișând valorile obținute. Măsurarea parametrilor de calitate se face prin transmiterea unor pachete de date între echipamentul terminal și serverul de test.