Lensa ofera cea mai mare selecție de lentile de contact din România. Au peste 460 de modele de lentile de contact colorate și cu dioptrii și  câteva sute de perechi de rame de vedere și ochelari de soare. Lensa.ro este cel mai mare magazin online de optica din Romania, specializat pe lentile de contact, lentile colorate, ochelari de soare si rame de vedere. Produse populare si categorii: Ochelari Polaroid, ochelari Ray-Ban, ochelari Vogue, Lentile colorate brand Colourvue, lentile de vedere Bausch & Lomb si Alcon/Ciba Vision, rame de vedere Polaroid, rame de vedere Tommy Hilfiger. Viziteaza websiteul, click aici.

Ochelari de soare

In categoria "Ochelari de soare", website-ul lensa.ro are listate peste 1600 produse in 4 categorii. Aviator, Polarizati, Sport, Supradimensionati, Rotunzi, etc. Viziteaza lensa.ro facand click pe butonul de mai jos.

Ochelari de vedere

In categoria "Ochelari de vedere", website-ul lensa.ro are listate peste 1700 produse in 4 categorii. Rame tip: Aviator, Wayfarer, Ovali, Wayfarer, Rotunzi, etc. Viziteaza lensa.ro facand click pe butonul de mai jos.

Ochelari sport

In categoria "Ochelari sport", website-ul lensa.ro are listate peste 160 produse in 4 categorii. Ochelari sport - tip activitati: Ciclism, Alergare, Inot, Schi. Viziteaza lensa.ro facand click pe butonul de mai jos.

Lentile de contact

In categoria "Lentile de contact", website-ul lensa.ro are listate peste 80 produse in functie de: Perioada de inlocuire, Material, Mod de purtare, Tip lentile. Viziteaza lensa.ro facand click pe butonul de mai jos.

Lentile colorate

In categoria "Ochelari sport", website-ul lensa.ro are listate peste 680 produse in functie de culoarea dorita: Albastru, Verde, Negru, Gri, Violet, Caprui, Turcuoaz,etc. Viziteaza lensa.ro facand click pe butonul de mai jos.

Solutii & Accesorii

In categoria "Solutii & Accesorii", website-ul lensa.ro are listate peste 130 produse. Puteti gasi: Solutii de intretinere. Suport pentru lentilele de contact. Picaturi. Viziteaza lensa.ro facand click pe butonul de mai jos.

lensa.ro
lensa.ro
lensa.ro