Este nevoie sa stii ca Avon este lider pe piata cosmeticelor din Romania incepand cu anul 2002, pastrandu-si aceasta pozitie de atunci si pana in prezent. Conform studiului desfasurat de Nielsen in 2013, 8 din 10 femei folosesc produsele Avon, iar Broșura Avon este cea mai citită publicație de beauty cu un tiraj de peste 500.000 de exemplare. Poti face click aici sa vizitezi websiteul oficial avon.ro si sa iti comanzi produsele dorite.

avon.ro

Parfumuri Avon

In categoria "Parfumuri" websiteul avon.ro iti ofera peste doua sute parfumuri, apă de parfum sau apă de toaletă, într-un catalog care include peste 40 de brand-uri. Parfumuri pentru femei, Parfumuri pentru barbati, Deodorant Avon si Parfumuri Mini 30ml. Viziteaza avon.ro facand click pe butonul de mai jos.

Ingrijirea tenului by Avon

In categoria "Ingrijirea tenului" website-ul Avon.ro, iti ofera zeci de produse cosmetice pentru ingrijire esentiala, solutii antirid, masti pentru fata, curatarea tenului, combaterea problemelor specifice ale tenului, produse pentru protectie solara si multe altele. Viziteaza avon.ro facand click pe butonul de mai jos.

Ingrijirea corpului by Avon

In categoria "Ingrijirea corpului" pe avon.ro produse de calitate pentru hidratarea pielii corpului tau. Produse pentru protectie solara, Spumanti de baie & geluri de dus, Produse pentru corp, Produse pentru ingrijirea mainilor, Produse pentru ingrijirea picioarelor, Produse pentru indepartarea parului nedorit,

Machiaj bz Avon

In categoria "Machiaj" website-ul Avon.ro iti ofera sute de produse pentru machiaj, cosmetice decorative de calitate superioara. Fond de ten, Truse de machiaj, Farduri, Creion de ochi, Mascara, Tus de ochi, Pensule machiaj, Rujuri, Luciu de buze, Blush, Oje, Pudra Unghii. Viziteaza Avon.ro facand click pe butonul de mai jos.

Ingrijirea parului

In categoria Ingrijirea parului", Avon.ro iti ofera sute de produse pentru ingrijirea parului. Sampoane Avon, Balsam de par, Vopsea de par, Tratamente, Produse pentru coafat, Perii pentru par, Seturi pentru par Avon Viziteaza aoro.ro facand click pe butonul de mai jos si comanda-ti produsele dorite pentru ingrijirea parului tau.

avon.ro
avon.ro